Одлука за невршење на избор на кандидат за јавни набавки по јавен оглас бр. 752/2022


Одлука за неизбор – стручен соработник за јавни набавки

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.