Одлука за невршење на избор на кандидат за унапредување по Интерен оглас број 3/2022


Одлука за невршење на избор по Интерен оглас број 3/2022

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.