Соопштение за јавност за одржана 319-та редовна седница на Инспекциски Совет


Соопштение за јавност 319 седница 24.08.2023

 

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.