Соопштение за јавност за одржана 320-та редовна седница на Инспекциски Совет


Соопштение за јавност 320 седница 30.08.2023

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.