(МK) Средба помеѓу г-ѓа Славица Грковска, заменик на Претседателот на Владата на РСМ задолжен за политики за добро владеење и Инспекцискиот совет


kjo përmbajtje është në dispozicion vetëm në Maqedonisht.

Web portali u zhvillua me mbështetjen e Projektit BERZH - "Mbështetje për të përmirësuar efektivitetin e shërbimeve të inspektimit në Maqedonisë së Veriut". Informacioni i botuar në këtë faqe në internet nuk pasqyron pikëpamjet e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ose Qeverisë së Luksemburgut.