Примопредавање на функцијата Претседател на Инспекциски Совет


Во просториите на Инспекцискиот совет денес беше извршено примопредавање на должноста претседател на Инспекциски совет.

Новата в.д. претседателка Даниела Рендевска, досегашен генерален секретар на Инспекциски совет, ја презеде функцијата од Магдалена Филиповска Грашкоска, која беше претседателка на Инспекцискиот совет од август 2017 година.

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.

ул. Даме Груев бр.3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Контакт телефон: +389 02 310 30 30

Електронска адреса: contact@is.gov.mk