Name surname 3


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consectetur magni vero dolorem repellendus, quod obcaecati nemo et, sapiente ad voluptatibus architecto placeat, hic. Soluta eos dignissimos esse, obcaecati suscipit iure.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consectetur magni vero dolorem repellendus, quod obcaecati nemo et, sapiente ad voluptatibus architecto placeat, hic. Soluta eos dignissimos esse, obcaecati suscipit iure.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consectetur magni vero dolorem repellendus, quod obcaecati nemo et, sapiente ad voluptatibus architecto placeat, hic. Soluta eos dignissimos esse, obcaecati suscipit iure.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consectetur magni vero dolorem repellendus, quod obcaecati nemo et, sapiente ad voluptatibus architecto placeat, hic. Soluta eos dignissimos esse, obcaecati suscipit iure.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Consectetur magni vero dolorem repellendus, quod obcaecati nemo et, sapiente ad voluptatibus architecto placeat, hic. Soluta eos dignissimos esse, obcaecati suscipit iure.

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.

ул. Даме Груев бр.3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Контакт телефон: +389 02 310 30 30

Електронска адреса: contact@is.gov.mk