Test 22 Dokumenti


1ImePrezimetelefon
4SaraNikoloska077 244 655
3MajaSrezoska075 356 644
2EmilDimoski070 22 33 44
5SimonaPashoska
6
7
8

 

22Dokumenti

Generated by wpDataTables

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразуваат ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.

ул. Даме Груев бр.3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Контакт телефон: +389 02 310 30 30

Електронска адреса: contact@is.gov.mk