Listat kontrolluese


Në përputhje me nenin 70, paragrafi (2) i Ligjit për Inspektimin, shërbimet e inspektimit do të miratojnë lista kontrolli për fushat përkatëse të kompetencës, të cilat janë të publikuara në faqet e tyre të internetit, të cilat mund të qasen përmes lidhjeve të botuara më poshtë.

Shërbimet e inspektimit përgatisin listat e tyre të kontrollit në mënyrë të pavarur, por edhe me mbështetjen e Projektit – Mbështetje për përmirësimin e efikasitetit të shërbimeve të inspektimit.

Lidhjet për listat e kontrollit:

 

Web portali u zhvillua me mbështetjen e Projektit BERZH - "Mbështetje për të përmirësuar efektivitetin e shërbimeve të inspektimit në Maqedonisë së Veriut". Informacioni i botuar në këtë faqe në internet nuk pasqyron pikëpamjet e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ose Qeverisë së Luksemburgut.

Rruga Dame Gruev nr. 3 Blloku 2, Dyqani 5

1000 Shkup

Republika e Maqedonisë së Veriut

Telefoni i kontaktit: +389 02 310 30 30

Adresa e emailit: contact@is.gov.mk