Politika e cookies


Çfarë janë biskotat?

Cookies (cookies) janë skedarë të vegjël me tekst, të cilat i referohen kompjuterit ose telefonit tuaj celular nga faqet e internetit që ju vizitojnë. Nëse skedarët me tekst mund të lexohen nga faqet e internetit që ju vizitojnë dhe ndihmojnë në identifikimin tuaj kur i hapni, ju do t’i hapni në faqe. Sepse skedarët me tekst mund të mbijetojnë “të përhershëm” ose “të përkohshëm”. Cookies (cookies) e vazhdueshme mbeten në kompjuterin tuaj edhe kur e fikni shfletuesin (do të kontrolloni status quo-në), nëse dëshironi të aktivizoni shfletuesin, nëse dëshironi ta mbyllni. Cookies (cookies) përdoren për shumë qëllime, të tilla si për të njohur aktivitetet dhe preferencat tuaja dhe për të shfaqur historinë e tij të navigimit.

Pse kam përdorur cookies (cookies)

Kjo faqe në internet përdor cookies (cookies) për arsyet e mëposhtme:

  • Për përdorim teknik të një faqe në internet;
  • Për mbledhjen e statistikave agregate dhe anonime;
  • Të mbani mend preferencat tuaja për mënyrën e shfaqjes së faqes (preferencat për parametrat e ekranit), të tilla si kontrasti i ngjyrave ose madhësia e aksioneve;
  • Për t’u takuar / nënshkruar, nëse jeni dakord (ose nuk jeni dakord) me përdorimin e cookies (cookies) në këtë faqe në internet.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, mund të përdorni disa informacione nga kërkimi juaj, të tilla si një adresë IP, përmbajtje që është shtuar në faqen e internetit të Agjencisë që po vizitoni, kur e keni vizituar atë dhe nga cila faqe në internet keni bileta për ridrejtim .

Çfarë lloj cookies (cookies) përdoren?

Ne përdorim cookies të vazhdueshme (cookies), të cilat kujtojnë kërkimin / sa herë që përdoruesi fik shfletuesin, në mënyrë që të mbajnë gjendjen e përdoruesit.

A mund të fshini ose kontrolloni cookies?

Informacioni ka të bëjë me cookies (cookies), të cilat nuk i keni përdorur për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies (cookies) nuk kërkohet për funksionimin e faqes në internet, por nëse doni të përdorni më mirë kërkimin. Nëse i doni këto cookies (cookies), mund t’i fshini ose bllokoni, por nëse i keni, nëse i keni në faqen e internetit, nuk keni pse të punoni siç duhet.

Ju mund të fshini të gjithë cookies (cookies) që janë në kompjuterin tuaj dhe mund të ndani shfletuesit e tjerë për t’i parandaluar ato. Nëse e keni këtë, do t’ju duhet të rregulloni manualisht rekomandimet sa herë që vizitoni faqen e internetit, dhe gjithashtu është e mundur që të mos punoni dhe të keni disa shërbime funksionale.

Web portali u zhvillua me mbështetjen e Projektit BERZH - "Mbështetje për të përmirësuar efektivitetin e shërbimeve të inspektimit në Maqedonisë së Veriut". Informacioni i botuar në këtë faqe në internet nuk pasqyron pikëpamjet e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ose Qeverisë së Luksemburgut.

Rruga Dame Gruev nr. 3 Blloku 2, Dyqani 5

1000 Shkup

Republika e Maqedonisë së Veriut

Telefoni i kontaktit: +389 02 310 30 30

Adresa e emailit: contact@is.gov.mk